PRINT_plakat.jpeg
Om forestillingen: 
I Trulte fyller år møter vi Trulte og vennegjengen hennes. Historien starter på 30 årsdagen til Trulte og vi følger henne og vennene i ett år frem til hennes 31 årsdag. 
 
Forestillingen tar for seg forskjellige problemstillinger som unge voksne ofte møter på i dagens samfunn, og vi har puttet alt inn i ETT skjebnesvangert år.
Det er i bunn og grunn en svart komedie om å finne seg sjæl.
Varighet: ca. 1 time og 40 min
Skrevet av: Marit Røste
Regi: Yngve Marcussen
På scenen: Eirik Hallert, Marit Røste, Karen Liland, Daniel Frikstad, Astrid Nøkland, Sindre Olav Fredriksen og Ann Mari Nordengen. 
Skjermbilde 2019-06-06 kl. 11.53.21.png

Anmeldelse av Mode Steinkjer i

Dagsavisen 02.06 2019

av Marit Røste, inspirert av barneboken "Farvel, Rune" av Marit Kaldhol

OM FORESTILLINGEN: 

Farvel er en forestilling om to bestevenner, Selma og Erling på ti år. Erling er alvorlig syk og kommer til å dø, og vi følger de to barnas møte med døden. Vi følger i hovedsak Selma sin reise og hvordan hun forsøker å forstå og håndtere det som skjer, både mens Erling fortsatt lever og etter han er borte.

 

Kjernen og tema for forestillingen er hvordan man som barn og voksen forholder seg til døden, hvor vanskelig det kan være å finne de rette ordene, fortvilelsen over å ikke forstå, undringen over hva som skjer når man dør og søken etter trøst for de etterlatte. Med denne forestillingen ønsker kompaniet å formidle en større åpenhet om noe som angår oss alle.

Målgruppe: 2. -  7. klasse, voksne

Varighet: 40 min

På scenen: Ann Mari Nordengen, Sindre Olav Fredriksen og Marit Røste. 

Presse: 

Artikkel i Folkebladet, 26.05.18

Skjermbilde 2018-09-05 kl. 18.05.48.png

trykk for å lese

Omtale på Idalou.no, 26.06.18